Beteja për të ofruar fluturimet më të gjata të fluturimit në botë nuk ndalet.

Ndërsa shërbim i ri nga Singapor në Nju Jork po zë vendin e parë.

Fluturimi, i cili do të zgjasë 19 orë pa ndalim dhe do të mbulojë më shumë se 15.000 km, nis sot.

'Singapore Airlines' po rinovon shërbimin pesë vjet pasi u tërhoq sepse ishte shumë e shtrenjtë.

Ndërsa Qantas nisi shërbimin prej 17 orësh nga Perth në Londër më parë këtë vit, ndërsa Katari ka një shërbim 17.5 orë nga Auckland në Doha.

Singapore Airlines (SIA) tha se ka pasur kërkesa nga klientët për shërbime pa ndërprerje që ndihmojnë në zgogëlimin e kohës së udhëtimit krahasuar me fluturimet që kanë ndalesa.

Linja ajrore tha për BBC se vendet e klasit të biznesit për fluturim ishin rezervuar plotësisht.

Aeroplani i ri Airbus ka hapësirë për 161 pasagjerë.

/Ora News.tv/