Një 16-vjeçar i virgjër është djali me fat që fitoi biletë falas për në ishullin e seksit. Babai i adoleshentit shfaqet në fotografi shumë i lumtur që djali i tij do arrijë të shkojë në një vend ku ka vetëm festë dhe marrëdhënie seksuale.

Brian përdori kartën e kreditit të babait pa dijëninë e tij për të aplikuar në konkursin që kushtonte 60 dollarë. Një biletë e zakonshme për të shkuar në ishullin e Karaibeve për të kaluar katër netë “magjie” kushton 5000 euro.

Në ishullin e seksit ku ofrohen të paktën 2 vajza për secilin klient ka vende vetëm për 50 persona.

Organizatorët kanë zbuluar se eksperienca katër ditore plot me femra është tërësisht legale.

Ata premtojnë dy vajza latine për çcdo mashkull, shfaqje seksuale, festa në jahte luksoze dhe surpriza me drogë në ishullin privat të Karaibeve.

Klientët mund të kenë seks pa limit me femrat dhe të shkëmbejnë partneret gjatë fantazisë seksuale.

/Ora News.tv/