Një burrë britanik është akuzuar për mashtrimin e një bilete lotarie. Eric Walker thotë se ka fituar lotarinë prej 200 mijë paund vetëm prej një bilete të blerë për 3 paund, por organizatorët mendojnë se është e falsifikuar.

Ata telefonuan policinë pasi zbuluan se në letër shkronja F ishte bërë E. 57-vjeçari i identifikuar si Eric Walker thotë se nuk është kontaktuar ende nga oficerët dhe do dërgojë një ankesë për këtë cështje.

Policia e Yorkshire konfirmoi se ka nisur një hetim, ndërkohë që kompania “Camelot” e ka hedhur poshtë spekulimin se bileta është ndryshuar pas denoncimit.

 

/Ora News.tv/