Nga reshjet  e dendura të rëna gjatë orëve të fundit ka përmbytje të tokave bujqësore  në disa Njësi Administrative  në Fier. Nga prefektura  bëhet me dije se situata në Vjosë nuk është problematike për momentin dhe nuk ka dalje nga shtati.

Ndërsa lumi Seman ka prurje por nuk ka dalje nga shtrati .

Gjithashtu është përmbytur edhe stacioni i pompave të ujit të pijshem në Kafaraj. Këshillohet për banorët që të jetë i përdorshëm vetëm për nevoja higjenike deri në një njoftim të dytë.

/Ora News.tv/