Me simbolikën e 1 Qershorit, në Shkodër ngriti siparin edicioni i 56 i festivalit mbarëombëtar të këngës për fëmijë, që këtë vit rikthehet në skenën e mbyllur të teatrit Migjeni

Një përzgjedhje e larmishme mes teksteve, muzikës dhe mesazheve që artistët ndanë edhe këtë vit në festën më të madhe të fëmijeve. Organizatorët nuk i shmangin emocionet e suksesit që pati nata e pare e ketij kompeticioni.

Kujtim Aliaj: Si krijimtari është viti i mirë. Këtë vit ka disa këngë që bëjnë garë të fortë njëra me tjetrën"

Finalja e festivalit do të jetë mbrëmjen e së dieles ku do të shpallen fituesit, mes tyre kënga më e mirë e këtij viti.


/Ora News.tv/