Një vrimë që thith ujë nga liqeni i Belshit në rrethin e Elbasanit ka shtuar kureshtjen tek banorët. Vrima në liqen thith ujë vazhdimisht në formë hinke. Fenomeni i rrallë natyror është parë në liqenin e Marinës dhe besohet se ndodh për shkak të gropave të karstit, të cilat thithin ujin në brendësi.  

/Ora News.tv/