Një nënë mbeti e tmerruar pasi pa një video të djalit të saj të vogël duke ecur me biçikletë përpara një ndërtese të vjetër viktoriane.

Louise Lenton, 41 vjeç, kapi pamjet në kamera të djalit të saj mbi biçikletë në Oldway Mansion, një pronë që daton në shekullin e 19-të.

Pasi shikoi pamjet më vonë, ajo zbuloi atë që mund të jetë një fantazmë duke vështruar nga dritarja.

Louise, nga Paignton, Devon, tha: "Partneri im dhe unë ishim ndarë duke ecur me qentë në fusha. Mora djalin tonë të vogël në parkun e makinave për të praktikuar biçikletën e tij. Parku i makinave është i sheshtë dhe i përsosur për ta bërë këtë. 

Louise iu drejtua Këshillit Torbay për figurën e mistershme, e cila tha se vetëm rojet e sigurisë, mund të ishin brenda ndërtesës kur u fotografuan pamjet.

Ajo shtoi: "Sigurisht nuk është një roje sigurie nga ajo që unë mund të them. Gruaja e veshur duket si nga epoka viktoriane".

'Do të doja të dija se kush është ose çfarë ishte.'

/Ora News.tv/