Rrjeti social Facebook ka dalë jashtë funksionit për 17 minuta.

Problemi ndodhi rreth orës 12:50 sot dhe është rregulluar rreth orës 13:07. 

Ende nuk dihet arsyeja përse u bllokua, ndërkohë që aplikacioni vijonte si gjithmonë pa probleme.

/Ora News.tv/