Protesta e opozitës shqiptare me 16 shkurt të këtij viti ka zënë vend në përmbledhjen javore të zhvillimeve në botë në rrjetin e njohur Euronews. 

Në krye të kronikës “pa koment”, protestat e opozitës shqiptare janë mes lajmeve kryesore. 

“Mbështetësit e opozitës thyen të dielën (16 shkurt) një kordon policor dhe filluan të sulmonin dyert e selisë së Kryeministrit Edi Rama në kryeqytetin shqiptar Tiranë. Ata hodhën bomba benzine dhe flakë në përpjekjet e tyre për t’iu shmangur policëve". 

Protestuesit po i bëjnë thirrje Ramës të japë dorëheqjen nga një plan skandaloz për të ndërtuar një rrugë unazore rreth kryeqytetit, thuhet në kronikën e Euronews. /Ora News.tv/