Reperët e njohur, Ledri Vula dhe Lumi B kanë sjellë një prej performancave të tyre në kanalin Youtube duke e titulluar "Erdh lezeti".

Një video e regjistruar me celular ku ata janë para një publiku për të sjellë hitet e tyre. 

Këngë të ndryshme si “Pablo”, “Shtrenjt” apo “Frajerin e ki gay” kanë ardhur në 18 minuta. Nuk dihet se në cilin vend ka ndodhur kjo performancë nga dy reperët kosovarë.

/Ora News.tv/