Moderatori shqiptar, Isli Islami ishte i ftuar në emisionin "Mos i fol shoferit" ku u bë pjesë e pyetësorit "Kjo apo ajo".  Ndër to, duhet të bënte dhe zgjedhjen mes motrave të talentuara, Nora dhe Era Istrefin.

Isli Islami: Janë shumë ndryshe, por Nora më është dukur gjithmonë shumë e këndshme. Kam një dobësi për Norën, është 2 metra.


/Ora News.tv/