Në Rosario të Argjentinës, vendlindja e futbollistit të famshëm Lionel Messi, autoritetet lokale kanë njoftuar se e kanë ndaluar me ligj që fëmijëve t’iu vihet emri Messi. Drejtori i Regjistrimit Civil në provincën Santa Fe ka thënë se ‘Messi’ është mbiemër dhe nuk mund të përdoret si emër i parë, pasi shkakton konfuzion. Megjithatë një tifoz i Lionel Messit na Rio Negro, iu lejua që djali i tij të quhet Messi dy javë pas lindjes,  pasi kishte kërkuar leje tek autoritetet dhe me krenari ai shprehet ‘jam babai i Messi-t’.

/Ora News.tv/