Tetë banesa në fshatin Cerrunj të Elbasanit rrezikojnë shembjen për shkak të terrenit të vështire dhe reshjeve të vazhdueshme.

Alarmi vjen nga Emergjencat Civile në Elbasan, ku bëhet me dije se  banesat janë verifikuar nga Bashkia dhe Prefektura dhe ne rast urgjence dhe rreziku banorët do te largohen prej aty.

/Ora News.tv/