Forcat e  Armatosura kanë punuar gjatë natës për forcimin e argjinaturës e fshatit të Pentarit, duke vendosur mbi 2 mijë thasë më rërë.

Ministria e Mbrojtjes bën me dije se janë mbi 200 forca dhe dhjetra mjete të angazhuara në Dajç, Obot, Trush, Livadhe, Velipojë, Pentar dhe në qytetin e Shkodrës, ku shtimi i nivelit te ujit paraqet rrezik per banoret dhe bagetite.

 

 

/Ora News.tv/