Rrjeti i marketeve Eco Market vjen këtë fundjavë me një market më shumë, për të qenë më afër klienteve dhe nevojave të tyre.

I krijuar për herë të parë në janar të 2013, sot Eco Market, lider në treg, numëron 17 markete të vendosur në Tiranë, Durrës, Fier dhe Gjiri i Lalzit, me shumëllojshmëri produktesh, si vendase ashtu dhe te huaja.

Eco Market, pjesë e grupit te madh Aiba Group, me një eksperiencë prej 25 vitesh në fushen e biznesit konsumator, si një nga distributoret më të mëdhenj në tregun shqiptar.

Atanasie Anghel, Administrator i Eco Market Food: Ne nuk ndalemi vetem në oferta me rastin e hapjes por në çdo kohë në të gjitha marketet tona do të gjeni oferta pafund. Eco Market eshte distributor ekskluziv i nje game te gjere produktesh me emer si vezën Aiba, lider sot e 25 vjet ne treg, marka e njohur e makaronave Divella Birres se famshme çeke Budwiser, produkte te fresketa italiane Granarolo e të tjera.

Blej një produkt dhe merr një tjetër falas. Që nga data 22 shtator deri me 30 shtator, oferta falas ju presin në marketin e ri.

Ofertat më të fundit i gjeni ne Eco Marketin e ri tashme në rrugen “Robert Shvarc”, dhe gjithashtu shumë oferta të tjera në të gjithë rrjetin Eco Market./Ora News.tv/