Një grua 23-vjeçare nga India po rrezikon dënimin për vdekje pasi helmoi ushqimin e disa familjarëve në tentativë për ti vrarë.

Policia në Khalapur ka konfirmuar se Survase Pradnya pranoi se kishte përzier helmin e gjarprit në ushqimin që shërbente, por po përpiqej të vriste burrin e saj dhe vjehrrit.

Ajo i thoshte se po talleshin me lëkurën e saj të errët dhe aftësitë e gatimit për vite me rradhë.

Helmi që hodhi në ushqim shkaktoi pasoja duke dërguar 88 persona në spital, pesë prej të cilëve humbën jetën.

Për fat të keq, helmi nuk bën dallime dhe tentimi i saj për vrasjen i dërgoi 88 veta në spital, pesë prej të cilëve humbën jetën.

/Ora News.tv/