Në Universitetin Europian të Tiranës është promovuar libri më i ri i dy pedagogeve Erjona Canaj dhe Greta Bardeli.

“E drejta e bashkimit familjar” do të shërbejë edhe si një manual për shqiptarët që jetojnë jashtë vendit si dhe për shtetasit e huaj që jetojnë në Shqipëri për procedurat e realizimit të bashkimit familjar.

Të dyja autorët tregojnë se si lindi ideja që këtë libër ta sillnin në bashkëpunim.

Ndër të tjera ky studim do t’u vijë në ndihmë edhe studentëve të rinj, pasi ky libër është bazuar në legjislacionin e shtetit shqiptar dhe atij të Bashkimit Europian.


/Ora News.tv/