Shumë kush do i ëndërronte t'i shihte në skuadrën e tij të zemrës dhe kompania e pijeve freskuese "Pepsi" e ka një fat të tillë.

Kompania amerikane ka bërë bashkë dyshen në reklamën e saj më të re. Egjiptiani dhe argjentinasi kanë karakteristika të ngjashme në fushën e lojës, gjë të cilën e treguar edhe në aktrim.

Reklama ishte ndërtuar kështu: Dy futbollistët ndodheshin në një vend të "humbur", teksa pasi u ndalën në një karburant  për tu freskuar gjetën në frigoriferin e tij vetëm një kanaçe të pijes freskuese. Teksa të dy ngjituan për ta bërë të tyrin, ata i shpallën sfidë njëri-tjetrit. Me një dyzinë me topa dhe goma makine, dyshja kishte detyrën për të kaluar sferën në hapërsirën mes gomave.

Detyrë e cila u krye me sukses. Për më tepër ndiqni videon.


/Ora News.tv/