Zëdhënësja e grupit të Partisë Demokratike, Grida Duma e ftuar në "Arena" në Ora News, deklaroi se universitet nuk ka kapacitete të konkurrojë në mënyrë menaxheriale.

Duma: Universiteti publik nuk ka kapacitete të konkurrojë në mënyrë menaxheriale. Tregu është liberalizuar me koha, ligji është sotPrivatët i kanë vendosur tarifat sa kanë dashur vet dhe tregu është liberalizuar. Universiteti publik duhet të bëhet një herë universitet, pastaj duhet të dalë në treg. Nëse nuk bëhet universitet nuk mund të dalë në treg./Ora News.tv/