Kryetari i PAA-së, Agron Duka i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, tha se në Durrës krimi është i veshur me pushtet.

Duka: Grabitja në Durrës do të thotë se krimi ka pushtet dhe se ka kurajë dhe nga i buron kurajë është fakti se ka bashkëpunim nga brenda. Bashkëpunimi s'ka qenë institucionalë, por fakti është se krimi gjen terren dhe ka kurajë të bëjë këto veprime.


/Ora News.tv/