Armand Duka, presidenti aktual i Federatës Shqiptare të Futbollit dhe një nga tre kandidaturat për këtë post në zgjedhjet e 7-të shkurtit, ka bërë një bilanc sa i përket edukimit të trajnerëve, që prej kohës kur ai është president i Federatës. Siç shpjegon, për FSHF edukimi dhe kualifikimi i trajnerëve ka qenë një prioritet.

Statusi i plotë i Armand Duka:

#EDUKIMI dhe kualifikimi i trajnerëve të të gjitha kategorive, një prioritet i veçantë. Prej vitit 2004, programet trajnuese të aplikuara nga Sektori i Edukimit në #FSHF kanë mundësuar një rritje cilësore të nivelit të trajnerëve të të gjitha kategorive në 

/Ora News.tv/