Drita të posaçme janë vendosur në rrugë, duke u lejuar këmbësorëve që kanë kokat e tyre të ulura drejt telefonit, të vërejnë kur hapet semafori për ta.

Sinjalet janë ndërtuar në tokë, duke bërë të mundur që këmbësorët t'i shohin me sytë e tyre.

Dritat LED janë transparente dhe të papërshkueshëm nga uji, si dhe të anuara në 45 gradë. Tifozët e pasionuar të smartfonëve, të njohur edhe si 'njerëz me kokë poshtë' në Kinë, do të mund t'i shihnin ato rreth një metër larg.

/Ora News.tv/