Glaukoma është një sëmundje globale, e përhapur në gjithë botën që prek syrin, që ka të bëjë me dëmtimin e nervit optik.

Doktoresha e Shkencave Mjekësore, Suzana Zhuka ka folur në emisionin 'Diagnozë' nga Freskida Miloti mënyrat se si njerëzit mund ta bëjnë një jetë të shëndetshme për të patur shikim të mirë.

Okulistja ka treguar llojet e glaukomave duke treguar simptomat dhe trajtimin të tyre, si dhe teknikat për të shpëtuar nga verbëria, të cilat mund ti ndiqni në videon më lart.

/Ora News.tv/