Biblioteka Kombëtare shqiptare ka risjellë për publikun revistën “Diturija” të themeluar nga Mit’hat Frashëri në një botim të posaçem. Në bashkëpunim me “Alsar” materialet janë paraqitur në dy vëllime dhe vjen në kuadër të 110 vjetorit të Kongresit të Manastirit.

/Ora News.tv/