E shkuara e Shqipërisë komuniste dhe pasojat e krimeve të diktaturës janë qendra e diskutimeve në edicionin e tretë të “Ditëve të kujtesës”.

Në 10 ditë me aktivitete të ndryshme synohet ndërgjegjësimi i shoqërisë për krimet e diktaturës./Ora News.tv/