Pamje të tmerrshme të një derri të egër gjigand që po ha në një kazan plehrash pranë një shkolle fillore janë zbuluar.

Video tregon derrin që po qëndron mbi kazan ndërsa rrethohet nga një grup derrash të vegjël.

Njerëzit kanë ngritur shqetësime për nxënësit e shkollës në Hong Kong, duke e menduar si rrezik për to. 

Por komentues të tjerë akanë mbrojtur derrat e egër duke thënë se janë vetëm qenie të uritura dhe duhen lënë të qetë.

/Ora News.tv/