Për Krishtlindje në Brazil do të dalë në treg një linjë parfumesh mes tyre edhe “parfumi i Jezusit”. Propozimi i pazakontë është i Sonia Hernandez, themeluese e sektit “Ringjallja e Krishtit”, ku bën pjesë edhe futbollisti Kaka. Bëhet fjalë për një paketë që përmban, parfum, krem hidratues dhe sapun të lëngshëm dhe do kushtojë 30 euro ose 79 real. Sipas vajzës së besimtares e cila shprehet se e ka provuar, parfumi të krijon ndjesinë e parfumit të Krishtit.

/Ora News.tv/