Një ekspozitë me fotot e Nënë Terezës është hapur në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar dhe Kalasë së Tiranës me rastin e tre vjetorit të Shenjtërimit të saj.

Për herë të parë në këtë ekspozitë ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë brëi publike një dokument të vitit 1970 lidhur me përgjigjen zyrtare të ministrisë së jashtme shqiptare pas kërkesës së bërë nga ambasada franceze lidhur me strehimin e nënës dhe motrës së Nënë Terezës.

Ekspozita bëri bashkë shqiptarët nga të gjitha trevat./Ora News.tv/