Për prindërit e shqetësuar më së shumti për fëmijët e tyre tashmë ju vjen në ndihmë një byzylyk me GPS, WiFi dhe lidhje 3G në çdo kohë për të gjetur se ku janë fëmijët e tyre dhe mund ti gjenë ata nëpërmjet telefonit ose një tablete përmes një aplikacioni. Për të zhvilluar këtë metodë ishte zgjedhur LG, sipas të cilit pajisja është ideale edhe për të moshuarit. KizON ka një bateri prej 36 orësh me alarme automatike për prindërit kur fëmijët shkon poshtë. Është rezistent ndaj ujit dhe mund të jenë të përshtatur me një shumëllojshmëri aksesorësh dhe karaktere vizatimore. Byzylyku ka një buton që mundëson komunikimin me një numër të caktuar, duke lejuar fëmijët të thirren nga prindërit e tyre në rast emergjence. “Bijtë, si dhe të moshuarit, dhe për blerësit janë ideale për këto teknologji në gjendje të mirë, - tha në një prezantim Park Jong-seok, shefi ekzekutiv i LG Electronics Mobile. Rrathët na lejojnë që të qëndrojnë të lidhur pa frikën e humbjes së një pajisjeje, pa pasur nevojë për të pasur një objekt të madh në xhepin e personit që i përdor./mv/oranewsonline/  

/Ora News.tv/