Për ish-ministrin e Jashtëm Ditmir Bushati opozita e re krijohet nga populli. I ftuar në emisionin "Tepomra", ai tha se edhe pse 3 dekada pas rënies së komunizmit i bëjmë thirrje ndërkombëtarëve.

Bushati: Tre dekada pas shembjes së komunizmit ne vazhdojmë ti bëjmë thirrje ndërkombëtarëve. Edhe marrëveshja e fundit e 17 majit 2017 tregoi që kur në politikanët marrim përgjegjësi, nuk ka një marrëveshje perfekte...

Meço: Kush duhet ta bëjë hapim

Bushati: Mazhoranca nuk ka synim për të ndërtuar një opozitë të re në parlament. Opozitat dhe mazhorancat i përcakton populli me votë. Unë kam qenë partizan i dialogut. Nuk di që në PS ketë një njeri që mos jetë partizan i dialogut.

Meço: Asnjë përgjegjësi kjo mazhorancë për situatën?

Bushati: Raporti i OSBE/ ODIHR ka dy anë, një për progresin dhe një për mangësitë. Por si do ti adresojmë këto mangësi, unë te zyra ti më rrugë? Jo!

/Ora News.tv/