Një tjetër breshkë deti e rrallë e llojit Kareta ka rënë në rrjetat e peshkatarëve të Sarandës.

Siç duket në këtë video të sjell në Ora News nga peshkatarët, breshka duket se peshkon disa dhjetra kilogramë dhe sipas shejave në trupin e saj duhet të jetë disa vjeçare.

Pas kësaj video, peshkatarët e kanë lënë sërish breshkën të lirë në det./Ora News.tv/