Brad Pitt dhe Jennifer Aniston dëshirojnë që të kenë një fëmijë së bashku. Sipas mediave amerikan dy aktorët e famshëm janë rikthyen së bashku dhe që pas dështimit të martesave të mëparshme, Jennifer me Justin Theroux dhe Brad Pitt me Angelina Jolie, dëshirojnë që të krijojnë të ardhmen e tyre së bashku.

Mediat raportojnë se Vrad dhe Jennifer janë shumë të lumtur së bashku, por Angelina Jolie padyshim që është 'çmendur' nga ky fakt.

Burimet thonë se Angelina jo vetëm që është lënduar shumë nga Bradi që dëshiron të fillojë një familje me Jenin shumë shpejt pas ndarjes së tyre, por ajo gjithashtu "nuk mund të besojë se kjo po ndodh".

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ajo është ajo që përfundoi gjërat me të.

42-vjeçarja paraqiti kërkesë për divorc në shtator 2016.

/Ora News.tv/