Pas denoncimeve të taksistëve të licensuar për taksitë e palicensuara në kryeqytet, emisioni "BOOM" nisi një investigim për evidentimin e tyre.

Nga katër raste të denoncuara nga "BOOM", njëri prej tyre ishte edhe punonjës policie.

"BOOM" bëri një verifikim nëse targa e kësaj taksie të palicensuar ishte e regjistruar apo jo dhe rezultatet ishin se kjo targë nuk ekziston fare në sistemin ku regjistrohen targat e makinave.


/Ora News.tv/