Gjatë emisionit 360grade i ka mbërritur një mesazh mjaft i rëndësishëm për fatin e tetarin. 

“E gjithë garderoba është gati nëpër arka për tu nisur drejt Turbinës, Mund ta shoh dhe një kamera e thjeshtë, por nuk lejohet të hyjë në Teatrin Kombëtar.  Rrobat janë gati, teatri është gati për tu zhvendosur”, i shkruan një aktore Zhejit. 

Hervin Çuli drejtori i teatrit deklaron se ky është provokim dhe se nuk e pranon këtë. “Zheji ky është provokim. Nuk erdha për debat me ty, largohem…”


 
/Ora News.tv/