Një ari i zemëruar keq u kap në kamera duke ndjekur një peshkatar rus në një lumë të akullt.

Sergej Zhirkov, 31 vjeç, kishte hipur mbi një argjinaturë pranë lumit në gadishullin Kamçatka në Rusinë lindore, për të thirrur një mik për ta marrë atë pas një udhëtimi të suksesshëm peshkimi.

Por trofeu i marrë në lumë nuk zgjati shumë, pasi një ari i dalë nga uji shqeu varkën e tij, duke marrë prenë.

Zhirkov hodhi gurë në drejtim të ariut, duke e detyruar atë të tërhiqej.

Megjithatë, pak çaste më vonë, grabitqari u kthye dhe e ndoqi Zhirkovin përsëri mbi argjinaturë.

Incidenti u kap në kamera nga peshkatarët e tjerë nga e gjithë lumi me rrjedhje të shpejtë, të cilët mund të dëgjohen duke paralajmëruar Zhirkovin.

Nga fundi i videos, ariu mund të shikohet duke ndjekur Zhirkovin në lumin e fryrë nga shkrirja e dëborës.

I riu bëri përpjekje të dëshpëruar për të shpëtuar duke u hedhur në lumë, ndërsa peshkatarët e tjerë hodhën një litar. 

Pavarësisht kësaj, 31 vjeçari u mbyt për shkak të rrjedhës së fortë.

Irina Kvasova, kreu i administratës së fshatit Kovran, tha: 'Trupi i Sergej u gjet në breg herët këtë mëngjes pasi u çua në Detin e Okhotskut.

'Ariu u largua, ne nuk kemi arritur ta gjejmë.'


/Ora News.tv/