Banorët e fshatit Verri  në Fier kanë protestuar edhe sot kundër ndërtimit të inceneratorit të mbetjeve në këtë zonë.

Protestës së tyre i është bashkuar deputetja e LSI-së, Nora Malaj.

Fshati Verri përbëhet nga afro 1500 banore nderkohe që nga ndertimi i inceneratorit preken fshatrat Kallm i Madh, Kallm i Vogel, Verri, Vajkan, dhe Bubullime e Lushnjes. 

Më herët u planifikua të ndërtohej në Plyk e Mbrostar, por pas kundërshtive të banorëve, projekti u anulua.


 


/Ora News.tv/