Një fotograf ka kapur hirin dhe bukurinë e kërcimit në një seri fotografish që të lë pa frymë. Omar Z. Robles ka fotografuar 11 balerinë duke kërcyer lakuriq në çatitë e New York.

Omar lejoi kërcimtarët të tregonin historitë e tyre me trupat e tyre.

Në serinë e fundit të fotografive, titulluar "Bare Sky Dance", Omar tregon një anë të prekshme të artit të vallëzimit, duke e bashkuar me mjedisin urban dhe të ashpër të çatisë së New York kundër trupave lakuriq dhe të këndshëm të balerinëve.

"Zakonisht kam fotografi valltarë në rrugë, por mendova se çatitë do të ishin një kthesë interesante, ndërsa do të siguronin intimitet në momentin e fotografimit,"-tha 37-vjeçari. "Trupi i zhveshur flet vëllime për ekzistencën tonë të brishtë, por mistike dhe të këndshme. Ne kemi lindur lakuriq dhe ky ishte një akt i të zhveshurit që solli në jetë për secilin prej nesh dhe të gjithë ne."

Per me shume foto klikoni ketu

/Ora News.tv/