Pasagjerët u përballën me një fluturim të frikshëm mbrëmjen e shkuar, pasi një pjesë e motorit të avionit u rrëzua në qiell.

Fluturimi i United Airlines 1175 shpalli një ulje emergjente pasi mbërriti në aeroportin e Honolulu në ishullin Havai nga San Francisko - por nuk ishte menjëherë e qartë se çfarë kishte ndodhur.

Një prej pasagjerëve shpërndau imazhe dhe video që e bënë të qartë situatën e frikshme.

Mbulesa mbrojtëse nga motori duket se ishte shkëputur duke e bërë plotësisht ekspozuar.

 Por kjo nuk e ndaloi Erik Haddad, një inxhinier pranë Google, për të bërë të qartë situatën.
/Ora News.tv/