Në takimin e gjatë midis artistëve dhe ministres së Kulturës Mirela Kumbaro, aktori Bujar Asqeriu shpërtheu sërish në deklarata të forta për teatrin, duke i kërkuar që të investonte.

Asqeriu: Unë për tre-katër vjet dal në pension. Teatri është shpirti i këtij vendi. Mbrojeni teatrin zonja ministre. Duajeni teatrin zonja ministre. Investoni. Nuk bëhet me pordhë teatri, bëhet me lekë. Ky është Bujar Asqeriu, në dash më prano, në dash mos më prano.

Fatos Sela tha mos më nxirrni në publik, më çoni direkt në varr. Shqetësohem për Fatos Selën, Bujar Lakon, Roland Trebickën, për këta që nuk i keni besuar ju.

T'i duhet të marrë iniciativa. Ta mbrosh kulturën. Kush e mban mend kryeministrin e Brazilit? Por Pelen e mban mend e gjithë bota.

/Ora News.tv/