Familja e Kanye West është përballur me femrat Kardashian gjatë një spektakli televiziv, ndërkohë që gruaja Kim ishte në anën e tij . Dy skuadra me nga 6 anëtarë ku luhej për bamirësinë në Spitalin e Fëmijëve në Los Anxheles.

Kur moderatori po prezantonte të gjithë pjesëtarët e lojës, Khloe që ishte përballë Kim dhe familjes së tij, e quajti motrën gënjeshtare e nuk pranoi të shtrëngonte dorën me të.

Ky ishte momenti kur ndërhyri reperi Kanye për të kërkuar që familja Kardashian të skualifikohej. Gjithcka u bë në kuadër shakaje dhe u konsiderua si nxehja para nisjes së lojës.

/Ora News.tv/