Shqipëri-Kosovë kanë marrëdhënie të shkëlqyera në shkëmbime mallrash, por në komunikimin kulturor janë akoma larg. 

Valbona Shujaku që vjen nga Kosova si zëvendësministre e kulturës në një qeveri të majtë në Tiranë, ndan për herë të parë opinionin e saj mbi këto raporte, mbi keqkuptimet dhe padijen e ndërsjellë.

Na ndiqni të dielën në orën 21:00.

/Ora News.tv/