I konsideruar muze model me një jetë të pavarur, “Marubi” ka ngjallur edhe pakënaqësi, të cilave Luçjan Bedeni u përgjigjet tek “Arkapia” e kësaj të diele. 

Drejtori i Muzeut sjell fakte të reja nga jeta e të parit të Marubëve, Pietro Marubi, dhe njofton një nga ngjarjet e mëdha të këtij viti, ekspozitën nga koleksionet e legjendës franceze të fotografisë Felix Nadar.

Të dielën, ora 21:00

/Ora News.tv/