Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro u përgjigjet disa pyetjeve për mungesën e transparencës e të konsulencës me komunitetet artistike për ndryshimet në art dhe kulturë.

Të dielën, ora 21.00 tek “Arkapia”.

/Ora News.tv/