Arben Llalla gjatë një lidhje telefonike në emisionin 360grade të Artur ZHEJI-t foli për skandalin e Greqisë me mediat shqiptare dhe për ngjarjet e fundit.

Kotzias dhe Kameno kanë debatuar për listën me kodin 0896 dhe debati është për keqmenaxhimin e rreth 15 milionë eurove në vit. Këtu përfundon çështja e listave dhe për këtë pati debat dhe ka një padi. Pastaj dolën emrat për për Kishën, Shqipërinë dhe Maqedoninë. Kisha Shqiptare drejtohet nga dy prift nga Greqia.... Del që nga përgjimet e internetit, del që këtë listë e ka bërë miku Elena Kocaqi, një shqiptarë që jeton në Hollandë, Festim Lako. I arrestuar nga Shiku i Shqipërisë dhe ka treguar çfarë duhet të tregonte. Pra, ajo listë që qarkullon në portalet shqiptare për disa like, e për disa klike, kodi i publikuar është adhe, Rustem e ka emrin


/Ora News.tv/