Anija kozmike ruse Soyuz me dy austronatë në bord bëri ulje emergjente në Kazakistan, pasi pësoi një defek.

Sipas mediave “Një prej mekanizmave të raketes u fik gjatë etapës së dytë të nisjes”

“Ekuipazhi është gjallë dhe po kryen një ulje emergjente. Dy njerëzit në bord ishin kozmonauti Alexey Ovchinin dhe Nick Hague i NASA-s. Vendi i tretë për pasagjerët ishte rezervuar për ngarkesat.

/Ora News.tv/