250 ikona me emocione të reja vijnë në iOS dhe në tastierën e Androidëve. Kjo u njoftua nga Unicode Konsorcium ndërkombëtarë që kujdeset për Unicodet standarte, i cili është një sistem që përfshin shumë ikona, pavarësisht nga softëare të përdorura dhe gjuhën e përdorur për të shkruar çdo karakter, duke përfshirë pikërisht ato me emocione. Ndoshta të jetë në dispozicion në muajin korrik, por tani për tani nuk ka asnjë datë të caktuar reale.

/Ora News.tv/