Ai është pjesë e historisë së asaj kombëtareje që na përfaqësoi në Europianin e Francës dhe nuk kishte si të mungonte në ekspozitën e hapur posaqërisht për atë event kaq të madh.

Gianni De Biasi do të vizitojë nesër rreth orën 9 e 45 minuta, Muzeumin kombëtar dhe konkretisht për të ndjekur nga afër ekspozitën e albumit të "Euro 2016".

Njoftimi vjen nga faqja zyrtare e Federatës Shqiptare të Futbollit.

Në njoftimin e FSHF-së shkruhet:

/Ora News.tv/