Aktorja e njohur turke, Nil Erkoçlar ka ndryshuar gjininë duke u kthyer nga femër në mashkull. Para 5 vitesh, ajo bëri ndërhyrje kirurgjikale dhe vendosi të ndërrojë edhe emrin. Në një intervistë për mediat turke ka zbuluar arsyen përse mori këtë vendim.

“Nuk isha si vajzat e tjera. Unë nuk luaja me kulla Barbie. Në mendjen time ishin lojërat e djemve. Nëse do të luhet lojën familja, me siguri se do të isha baba. Pastaj më pëlqente të luaja futboll. Kur arrita në moshën 14-vjeçare, kuptova se nuk jam vajzë, por unë jam mashkull. Tani ndihem më rehat brenda vetes. Më pëlqejnë flokët e shkurta të stilit amerikan. Kam jetuar mbyllur për një kohë të gjatë. Kuptova se më pëlqejnë vajzat”, Nil Erkoçlar.

/Ora News.tv/