Nicole Kidman ka folur për herë të parë rreth marrëdhënies me dy fëmijët që adoptoi me Tom Cruise. Bëhet fjalë për Isabellën që është 25 vjece dhe Connor, 23 vjec.

“Jam shumë private sa i përket kësaj pjese. Duhet të mbroj të gjithë marrëdhëniet. E di me 150% siguri se do jepja jetën për fëmijët e mi”, tha ajo.

Sa i përket profesionit të fëmijëve të saj të rritur, të cilët po praktikojnë shkencologjinë, Nicole tha: “Ata janë të rritur. Mund të marrin vendimet e tyre për jetën. Ata kanë bërë zgjedhjen që të jenë shkencologë dhe detyra ime si nënë është ti dua.

Jam një shembull i tolerancës dhe kjo është ajo që besoj. Nuk ka rëndësi cfarë bën fëmija për aq kohë sa e di që dashuria ime nuk do i mungojë kurrë.”

/Ora News.tv/